2ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης

Αλεξανδρείας 60, τηλ. 210-9711883

Δ/ντρια: Κατερίνα Αθανασοπούλου

Συνάντηση της ένωσης γονέων με τους συλλόγους γονέων

Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης συνάντηση του Δ.Σ. της ένωσης γονέων Δάφνης - Υμηττού με τα Δ.Σ. των συλλόγων γονέων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση της ένωσης γονέων, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που απασχολούν  τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας, τη σχέση των Συλλόγων Γονέων με τους διδάσκοντες και τους Διευθυντές των σχολείων και γενικότερα ανταλλαγή ιδεών και απόψεων.


Ήταν μια πολύ καλή και χρήσιμη πρωτοβουλία της ένωσης γονέων, γιατί δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούν τα μέλη των Δ.Σ. της ένωσης γονέων και των συλλόγων γονέων και να συζητηθούν προβλήματα που απασχολούν τα σχολεία, μερικά από τα οποία είναι πολύ σοβαρά (π.χ. σχολεία με τρομερά προβλήματα στις κτηριακές τους εγκαταστάσεις). Κυρίως όμως έγινε η αρχή για καλύτερη συνεργασία μεταξύ των συλλόγων και της ένωσης γονέων για την εξεύρεση λύσης στα προβλήματα αυτά.
Τέλος συμφωνήθηκε, τέτοιες συναντήσεις να γίνονται τακτικά, προκειμένου να υπάρξει καλύτερος συντονισμός στην αντιμετώπιση των διαφόρων προβλημάτων που μας απασχολούν.


Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων 2ου δημοτικού σχολείου Δάφνης.