2ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης

Αλεξανδρείας 60, τηλ. 210-9711883

Δ/ντρια: Κατερίνα Αθανασοπούλου

Βελτίωση της ιστοσελίδας του συλλόγου

Αγαπητοί γονείς,
Όπως γνωρίζετε πριν από μερικούς μήνες αποφασίσαμε να κατασκευάσουμε μία ιστοσελίδα για το σύλλογό μας, ώστε να βελτιώσουμε την επικοινωνία μαζί σας.
Η ιστοσελίδα μας είναι γεγονός από τον περασμένο Μάιο, και κατά καιρούς αναρτώνται διάφορες ανακοινώσεις για θέματα που αφορούν το σχολείο μας, αλλά και για τη δράση του συλλόγου μας, για την οποία περιμένουμε πάντα τις προτάσεις και ιδέες σας.Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε την εικόνα της ιστοσελίδας μας, και στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας θέλουμε να δημιουργήσουμε δύο ενότητες, μία με φωτογραφίες και μία με video, γιατί πιστεύουμε ότι έτσι θα μπορέσουμε να αποτυπώσουμε τη δράση των παιδιών μας αλλά και την ιστορία του σχολείου.
Τέτοιες φωτογραφίες και video θα μπορούσαν να είναι από εκδηλώσεις του συλλόγου ή από γιορτές του σχολείου. Επίσης χρήσιμες θα ήταν και ομαδικές φωτογραφίες τάξεων. Παρακαλούμε λοιπόν θερμά όσους γονείς έχουν video ή φωτογραφίες που θα μπορούσαν να μπουν στις ενότητες αυτές, να επικοινωνήσουν μαζί μας για να μπορέσουμε να μαζέψουμε το υλικό που χρειαζόμαστε.

Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων 2ου δημοτικού σχολείου Δάφνης.