2ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης

Αλεξανδρείας 60, τηλ. 210-9711883

Δ/ντρια: Κατερίνα Αθανασοπούλου

Ανακοίνωση της διεύθυνσης του σχολείου


Αγαπητοί γονείς,
   Με τη λήξη του πρώτου διδακτικού τριμήνου κατά το οποίο έχω τη διεύθυνση του Σχολείου μας θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την αμέριστη στήριξή σας στο έργο μας.
  Καθημερινό μέλημά μας είναι να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη σας να αναθέσετε σ’ εμάς ό,τι πολυτιμότερο έχετε στη ζωή σας… τα παιδιά σας και την αγωγή τους.
Ανελλιπώς προσπαθούμε, εκτός από το να προσφέρουμε γνώσεις, αξίες και δεξιότητες στους μαθητές μας, να οργανώσουμε αποδοτικότερα και αποτελεσματικότερα τόσο το διδακτικό όσο και το διοικητικό έργο μας.

Προς την επίτευξη αυτού του σκοπού, αμέριστη νιώθουμε τη συμπαράστασή σας. Ήδη το Διοικητικό Συμβούλιο του δικού σας Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με απόφασή του, ανταποκρινόμενο στις προτάσεις μας, διέθεσε τα απαραίτητα χρηματικά ποσά για την αγορά:
1.  λογισμικού γραμματειακής διαχείρισης (οι έλεγχοι προόδου που παραλάβατε είναι αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής καταγραφής του Μητρώου των μαθητών μας)
2.   πολυμηχανήματος (εκτυπωτή, σαρωτή, φωτοαντιγραφικού)
3.  ηλεκτρονικού προγραμματιστή διαλειμμάτων - κουδουνιού που σύντομα θα εγκαταστήσουμε.

Επίσης, προγραμματίστηκαν: η αγορά ηλεκτρονικού προβολέα, η σύνδεση της αίθουσας Πληροφορικής, της αίθουσας του Τμήματος Ένταξης και του Γραφείου των Δασκάλων με το διαδίκτυο (Internet), καθώς και η εγκατάσταση νέας μεγαφωνικής στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Σχολείου μας….    
Ευελπιστώντας σε ανάλογη εποικοδομητική και αρμονική συνέχεια, ο Διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας σας ευχόμαστε ολόψυχα:


ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

&

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ!!!


Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του Σχολείου


Γεώργιος Παπουλίδης