2ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης

Αλεξανδρείας 60, τηλ. 210-9711883

Δ/ντρια: Κατερίνα Αθανασοπούλου

Εκμάθηση Ελληνικών παραδοσιακών χορών


Αγαπητοί γονείς και παιδιά,         
               Ευχόμενοι και εμείς με τη σειρά μας καλή και αποδοτική σχολική χρονιά, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε με χαρά ότι κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους και στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Συλλόγου, θα συνεχιστεί και φέτος το πρόγραμμα εκμάθησης Ελληνικών παραδοσιακών χορών, για τους μαθητές και τις μαθήτριες  του σχολείου μας.

               Τη διδασκαλία των χορών θ΄ αναλάβει και για τη φετινή χρονιά, κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Συλλόγου, η κυρία Βαρβάρα  Γκαραβέλα, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς. 

              Η μηνιαία συνδρομή παρέμεινε και για φέτος στα 12 ευρώ για το κάθε παιδί και στα 10 ευρώ για τ’ αδέρφια. Τα μαθήματα θα είναι ωριαία και θα γίνονται κάθε Παρασκευή απόγευμα. Θα ξεκινήσουν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 Οκτωβρίου 2012 και θα ολοκληρωθούν με τη λήξη του σχολικού έτους με την καθιερωμένη γιορτή-παράσταση παραδοσιακών χορών.

             Προκειμένου να προσαρμοστούν οι ώρες ανάλογα με τις ανάγκες της πλειοψηφίας των ενδιαφερομένων μαθητών, παρακαλούμε να έλθετε στο σχολείο και να μιλήσετε με τη δασκάλα του χορού την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα: 4.30-5.30 το απόγευμα.

             Τέλος, προκειμένου να σχηματιστούν τα τμήματα, οι γονείς των μαθητών που ενδιαφέρονται  για τα παραπάνω, παρακαλούνται να συμπληρώσουν το πιο κάτω απόκομμα. (Το παραδίδετε  στα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου ή απευθείας στη δασκάλα του χορού στις 21/9).

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ