2ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης

Αλεξανδρείας 60, τηλ. 210-9711883

Δ/ντρια: Κατερίνα Αθανασοπούλου

ΤΕΛΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Αγαπητοί γονείς,
 
Η φετινή σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ήρθε η ώρα για τους δασκάλους και τους μαθητές του σχολείου μας να ξεκουραστούν και να ανακτήσουν δυνάμεις για την επόμενη χρονιά.
Η χρονιά τελείωσε με δύο πολύ όμορφες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν η πρώτη την Τρίτη 12 Ιουνίου από το εργαστήρι παραδοσιακών χορών του συλλόγου μας, και η δεύτερη την Τετάρτη 13 Ιουνίου από το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας και ήταν αφιερωμένη στις μουσικές και τους χορούς του κόσμου.


Στο τέλος της πολιτιστικής εκδήλωσης του σχολείου, όπως είχε προγραμματιστεί, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την καλοκαιρινή λαχειοφόρο αγορά μας.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ανταπόκρισή σας  και σ΄ αυτή μας την προσπάθεια, να σας διαβεβαιώσουμε ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από αυτήν, καθώς και από τις άλλες δραστηριότητες του Συλλόγου, επιστρέφουν με διάφορους τρόπους στα παιδιά μας και να σας ανακοινώσουμε τους πέντε τυχερούς λαχνούς, οι οποίοι προέκυψαν από την κλήρωση.

Οι  τυχεροί είναι:
 
Νο (0036) κος Δημητρόπουλος Αλέξ. (από Υπ.Εσωτερικών)- έναν Η/Υ-ΤΑΒLET TOSHIBA
Νο (223) κα Καράμπελα- ένα  MP3,
Νο (242) κος Γκιόκας - ένα  MP3,
Νο (127) κος Τσόλης Κώστας –ένα ασύρματο τηλέφωνο,
Νο (296)  κα Βλαχογιάννη – ένα ποδήλατο .

Τα δώρα  παραδόθηκαν ήδη  στους τυχερούς.  
Τέλος, θα θέλαμε να σας δώσουμε τον απολογιμό των πεπραγμένων του συλλόγου μας για την φετινή χρονιά, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.
Καλό καλοκαίρι σε όλους.
Το Δ.Σ. του  Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης