2ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης

Αλεξανδρείας 60, τηλ. 210-9711883

Δ/ντρια: Κατερίνα Αθανασοπούλου

Αναμνηστικές φωτογραφίες της σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί γονείς

Σας πληροφορούμε ότι οι αναμνηστικές φωτογραφίες των παιδιών μας για τη φετινή σχολική χρονιά είναι έτοιμες.
Το "φωτογραφικό πακέτο" περιλαμβάνει τρεις φωτογραφίες (δύο ατομικές, έγχρωμη και ασπρόμαυρη, και μία ομαδική της τάξης κάθε παιδιού) και ένα πρωτότυπο mouse pad για το ποντίκι του υπολογιστή, το οποίο χρησιμοποιείται σαν φωτογραφική θήκη - κορνίζα.

Το φετινό πακέτο έγινε προσπάθεια να είναι τόσο ποιοτικό, όσο και οικονομικό. Έτσι, η τιμή του καθορίστηκε στο ποσό των 12 € για κάθε παιδί (πολύ χαμηλότερη από πέρυσι).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τις οικογένειες με δύο παιδιά - μαθητές στο σχολείο μας, η ιμή καθορίστηκε στα 20 € για τα δύο πακέτα, ενώ για όσες οικογένειες έχουν στο σχολείο μας τρία ή περισσότερα παιδιά, η τιμή παραμένει στα 20 € (δηλαδή τα επιλέον των δύο πακέτα είναι δωρεάν).
Το ποσό των 12 € μπορείτε να το στείλετε με το παιδί σας στο σχολείο. Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου βρίσκονται καθημερινά εκεί.
Παρακαλούνται όσοι δεν επιθυμούν για οποιοδήποτε λόγο να κρατήσουν το πακέτο, να το επιστρέψουν άθικτο.
Οι φωτογραφίες αποτελούν για το κάθε παιδί μια όμορφη σχολική ανάμνηση από την τάξη του. Επίσης είναι ένα απιπλέον έσοδο για να καλυφθούν οι δραστηριότητες του συλλόγου μας. Σας ευχριστούμε λοιπόν εκ των προτέρων και να είστε σίγουροι πως τα χρήματα αυτά επιστρέφουν με διάφορους τρόπους στα παιδιά μας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης