2ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης

Αλεξανδρείας 60, τηλ. 210-9711883

Δ/ντρια: Κατερίνα Αθανασοπούλου

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ BAZAAR


Αγαπητοί γονείς,

Ο σύλλογός μας με τη βοήθεια του Διευθυντή και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, προτίθεται να διοργανώσει παζάρι ΒΙΒΛΙΩΝ πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς.
Σκοπός μας είναι, να γίνει μια έκθεση-bazaar, με  βιβλία, έτσι ώστε και αυτά να μην καταλήξουν στην ανακύκλωση πριν την ώρα τους, εφόσον μπορούν να τα διαβάσουν και άλλοι άνθρωποι, αλλά και τα παιδιά μας να ωφεληθούν διπλά, αφού τα έσοδα από το παζάρι, όπως και από τις άλλες δράσεις του συλλόγου,
επιστρέφουν πάντα σε αυτά. Όσα δε δεν πωληθούν, θα μείνουν στο σχολείο για τη δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης, ενώ όσα δεν θα είναι κατάλληλα για βιβλιοθήκη δημοτικού σχολείου, ή θα επιστραφούν στους δωρητές εφόσον το επιθυμούν, ή θα δωρηθούν σε κάποια σχολική ή δημοτική βιβλιοθήκη.
Παρακαλούμε λοιπόν, να μας φέρετε όσα βιβλία δεν χρησιμοποιείτε πια, τα οποία μπορούν να διανύσουν ένα δεύτερο κύκλο ζωής στα χέρια ενός άλλου. Τα βιβλία αυτά μπορεί να είναι: παραμύθια, διηγήματα, μυθιστορήματα, επιστημονικής φαντασίας, ακόμη και κόμικς. Θερμή παράκληση να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση.
Παραλαβή βιβλίων: Όσοι θέλουν μπορούν από αύριο να φέρνουν στο σχολείο βιβλία κατά την πρωινή προσέλευση των μαθητών. Η συλλογή των βιβλίων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την 30η Απριλίου, ώστε να μπορέσουμε να οριστικοποιήσουμε στη συνέχεια την ημερομηνία της έκθεσης.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, ελπίζοντας ότι θα αγκαλιάσετε την προσπάθειά μας αυτή.

Το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης