2ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης

Αλεξανδρείας 60, τηλ. 210-9711883

Δ/ντρια: Κατερίνα Αθανασοπούλου

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή του σχολείου

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην αυλή του σχολείου η χορευτική εκδήλωση που κάθε χρόνο πραγματοποιεί ο σύλλογός μας.
Τα παιδιά της χορευτικής ομάδας υπό την καθοδήγηση της δασκάλας του χορού κας Βαρβάρας Γκαραβέλα παρουσίασαν ένα χορευτικό πρόγραμμα με πολύ κέφι και χάρισαν σε όλους όσοι παραβρέθηκαν, δύο ώρες με πολύ ωραία τραγούδια και εξαιρετικές χορογραφίες.

Η προσέλευση στην εκδήλωση ήταν αρκετά μεγάλη και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έδωσαν το παρόν, τόσο γονείς όσο και προσκεκλημένους.
Η προσπάθεια των παιδιών ήταν πολύ καλή, και αξίζουν και σε αυτά και στη δασκάλα τους συγχαρητήρια καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύ ωραία βραδιά που μας χάρισαν. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη, καλό καλοκαίρι, και ανανεώνουμε το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη εκδήλωση στο τέλος της επόμενης σχολικής χρονιάς.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο σύλλογός μας τίμησε τους συνταξιούχους δάσκαλους κο Ντζούφρα, ο οποίος είχε διατελέσει και διευθυντής του σχολείου, και κα Δημητρακοπούλου για την προσφορά τους, καθώς και την κα Βασιλεία που για πολλά χρόνια πρόσεχε τα παιδιά μας και φρόντιζε για την καθαριότητα του σχολείου.
Επίσης ο σύλλογός μας έδωσε στα παιδιά της έκτης τα καθιερωμένα αναμνηστικά μαζί με τις ευχές όλων για καλή πρόοδο στη νέα τους προσπάθεια στο Γυμνάσιο.

Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων 2ου δημοτικού σχολείου Δάφνης.