2ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης

Αλεξανδρείας 60, τηλ. 210-9711883

Δ/ντρια: Κατερίνα Αθανασοπούλου

Συνδρομές 2011 - 2012

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της φετινής σχολικής χρονιάς και ο Σύλλογός μας προσπαθεί να οργανώσει, όσο καλύτερα γίνεται, τις δραστηριότητές του για το καλό φυσικά των παιδιών μας. 
Για το λόγο αυτό, σ΄αυτή τη χρονική στιγμή, θα θέλαμε να  παρακαλέσουμε όλα τα μέλη μας (μέλη του είμαστε αυτοδίκαια όλοι οι γονείς που τα παιδιά μας φοιτούν στο σχολείο) να καταβάλουν το ποσό της ετήσιας συνδρομής τους προς το Σύλλογο (15 ευρώ ανά οικογένεια), τονίζοντας ιδιαίτερα τη σημασία της κατάθεσης του ποσού αυτού.
Για να μπορέσει ο Σύλλογος να είναι δραστήριος και κοντά στις ανάγκες των παιδιών και τα προβλήματα του σχολείου, είναι απαραίτητο να είναι οικονομικά ανεξάρτητος. Βασικός του πόρος είναι οι συνδρομές. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε  για την εξόφλησή τους το συντομότερο δυνατόν.
Το ποσό της συνδρομής μπορείτε να το στείλετε εντός του φακέλου με το παιδί σας στο σχολείο. Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου βρίσκονται καθημερινά εκεί. Θα ακολουθήσει απόδειξη εξόφλησής της.
Τέλος, για όσους γονείς δεν έχουν ήδη ενημερωθεί, σας γνωρίζουμε ότι λειτουργεί από τις 07/10/2011 το εργαστήρι ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ με δασκάλα την κα Bαρβάρα Γκαραβέλα. Τα μαθήματα γίνονται κάθε Παρασκευή, τις εξής ώρες:
4.30-5.30 μ.μ. : ΤΑΞΕΙΣ Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄
5.30-6.30 μ.μ. : ΤΑΞΗ Α΄
6.30-7.30 μ.μ. : ΤΑΞΕΙΣ Β΄ &  Γ΄

Το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης